Fruitier - Table d'amis

Table d'amis

Wij bieden u de gelegenheid gebruik te maken van onze table d' amisformule.
 

Driegangen menu

Klant is koning.

In overleg kan gekozen worden wanneer er voor u gekookt wordt. Er kan een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en/of een Frans kaasschoteltje geserveerd worden. 

De drank (behalve water) is exclusief.
We hebben een uitgebreid aanbod van streekwijnen van goedkoop tot duur.

Graag hoor ik van u of er met eventuele allergieën, voor- of afkeuren rekening gehouden dient te worden. In de mate van het mogelijke houd ik met uw wensen rekening.

 

Reserveren

Reserveren voor de maaltijd kan enkel in overleg met de gastvrouw. Helaas is dit niet elke avond mogelijk. Graag beveel ik u enkele restaurantjes aan in de buurt. (fiets of auto is wel noodzakelijk)

 

Kenmerken van ons eten

Ons motto is bekoren door kwaliteit en authenticiteit! 
Ons doel is uw smaakpapillen te verwennen met pure en eerlijke smaken! 
 

Vers

Hiermee bedoelen we groenten en fruit van het seizoen, lekkerder en  puur van smaak. Elke dag wordt de maaltijd van de dag met verse dingen bereid. Diepvries kan, maar met mate. Blik en kant en klaar wordt uit onze keuken geweerd! 
 

Streekproducten

Beter voor het milieu en voor uw gezondheid! Tevens steunen wij hiermee de boeren en producenten van hier. 
 

Vriendelijk voor de dieren

Wij kiezen voor eitjes van kippen die vrij kunnen rondscharrelen, vlees van vee opgegroeid met voldoende licht en ruimte.
 

Een goede prijs/kwaliteitsverhouding

De reacties van onze gasten liegen er niet om. "Nergens in de verre omgeving kan je zo lekker eten voor deze prijs!
 

Flexibiliteit

Als u het vraagt wordt er met uw wensen rekening gehouden. (zoutloos, suikervrij, vegetarisch, geen schaal- of schelpdieren etc...) 
 

Biologisch

Dit wil zeggen : groenten geteeld in volle, vruchtbare grond zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en/of meststoffen - fruit uit de eigen boomgaard, gekweekt zonder gebruik te maken van sproeistoffen - vlees van dieren gevoed met voedzaam biologisch voer en gekweekt zonder toevoeging van groeihormonen. Gezonder en met een hogere voedingswaarde!